Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάρτιο του 2021 η κυκλοφορία του Mundaun για PlayStation 5 και PlayStation 4 (video)

Η Hidden Fields ανακοίνωσε πως το επερχόμενο horror τίτλος της, Mundaun θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 16 Μαρτίου 2021. Σχετικά με την έκδοση του PlayStation 4 οι χρήστες θα μπορούν να αναβαθμίσουν την έκδοση τους και για το PlayStation 5 εντελώς δωρεάν.

Το Mundaun είναι ένα survival horror game που θα μας μεταφέρει στην σκοτεινή πλευρά των άλπεων. Στο ταξίδι τους οι παίκτες θα χειριστούν τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Curdin που ταξιδεύει στην πόλη Mundaun για να δώσει φως στο μυστήριο πίσω από τον θάνατο του παππού του. Ωστόσο σύντομα θα μάθουν τι πραγματικά στοιχειώνει τους κατοίκους της πόλης.


Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Hidden Fields έκανε διαθέσιμο και ένα behind the scenes video που μας παρουσιάζει τον σχεδιασμό του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*